Stressrådgivning

- fra Stress til trivsel og overskud


Er du stresset eller er en eller flere af dine medarbejdere stressede? Er der generelle problemer med trivslen på arbejdspladsen, i form af mange sygemeldinger, konflikter eller utilfredshed?

DynamiskMinfulness arbejder både med enkelte medarbejdere, grupper og afdelinger.

For at kunne forebygge og håndtere stress, skal der fokus på trivsel på arbejdspladsen. Stress kan og bør nemlig håndteres, inden den bliver skadelig. Men det kræver en åben dialog på arbejdspladsen, hvor man tager hånd om stress i fællesskab.

Kroppen reagerer med sit alarmberedskab, når vi møder en krævende udfordring. Hvis reaktionen varer ved, kan det føre til alvorlige helbredsproblemer. Når vi har været stressede igennem lang tid, er der mangel på balance i krop og sind. Her har DynamiskMindfulness effektive metoder til at genvinde ro, balance og overskud.

DynamiskMindfulness er den bæredygtige løsning, fordi vi arbejder på alle niveauer med både mental og kropslig bevidsthed.

Ring for en uforpligtende samtale og hør hvad jeg kan byde ind med, for at forebygge stress, skabe trivsel og sund stressbalance for dig og din virksomhed.

KONTAKT: Ring eller skriv en mail til Pia, for uddybende spørgsmål og udarbejdelse af den rette løsning til netop din virksomhed.

+4530266224KONTAKT:

Ring eller skriv, for uddybende spørgsmål og udarbejdelse af den rette løsning til netop din virksomhed.


Image