Psykomotorisk behandling

- kropsterapi


Psykomotorisk manuel behandling er helhedsorienteret behandlings- og terapiform, som inddrager både krop, sind og ånd.

En psykomotorisk behandling indeholder en samtale, kropslig nærværstræning, åndedrætsbevidsthed og kropsbehandling og konkrete redskaber du kan arbejde videre med hjemme, med udgangspunkt i din situation lige nu.

Behandlingsforløbet tilrettelægges efter dine behov, problematikker og ressourcer.

  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Udbrændthed
  • Mangelende fornemmelse eller kontakt til dig selv og din krop.
  • Spændingstilstande i kroppen
  • Uro

Praktisk foregår behandlingen på briks, der er puder til at understøtte kroppen og du har tøj på, som du frit kan bevæge dig i.

                                                  *

"Gennem snart 40 år har jeg af og til fået kropsterapeutiske behandlinger, som hjælp til at bearbejde forskellige aspekter i den personlige udviklingsproces.
I løbet af det sidste års tid har jeg fået 4 behandlinger af Pia, og de er noget af det bedste, jeg har oplevet. Hun har et stort nærvær og en omfattende mængde erfaring med sig. Jeg mærker meget stor tillid til hendes hænder, og kan varmt anbefale hendes behandlinger".

CM - Civil Ingeniør og musiker

I et forløb hos Katharinaa, hjalp hun mig til at komme tilbage og bevare kontakten til min krop.. Jeg blev overrasket over, hvor godt det var at følge et forløb over en intens periode med Katharinaa's behandlinger. Det var godt fra start til slut.. Med Katharinaa's ro og fine indfølings evne, følte jeg mig tryg og afslappet. Hendes varme, imødekommende og tillidsfulde væsen gjorde det let for mig at være åben og ærlig.. Hun efterlod mig med positive følelser og et håb om bedring, samt en lyst til forandring.. Tak Katharinaa, for dit klarsyn, dine blide tryk og dine kærlige behandlinger… - Camilla NielsenKONTAKT:

Ring eller skriv en mail til Pia, for uddybende spørgsmål og udarbejdelse af den rette løsning til netop din virksomhed.


Image

Pris for 1 times behandling 600,- kr

Pris for 1,5 times behandling: 800,- kr

Forløb 3* 1 times behandling: 1700,- kr

Forløb 3 * 1,5 time: 2100,-kr

Er du mindre bemidlet, ring eller skriv, så kan vi lave en aftale.

Behandlingen foregår i Frederiksgade 79, 1.th.
8000 Århus C