Mindfulness i virksomheden

- reducerer stress i individ og organisation.


Mindfulness er en meget effektiv og dokumenteret mulighed for at reducere stress og skabe øget trivsel og overskud i hverdagen. Et overskud til gavn for den enkelte, men i høj grad også for virksomheden, hvor medarbejdertrivsel og lavere sygefravær er afgørende for en velfungerende arbejdsplads.

Reducer stress og øg stressrobustheden i organisationen ved at give alle ansatte et kursus i mindfulness-meditation.
  • Reducer stress og øg stressrobustheden i organisationen ved at give alle ansatte et kursus i mindfulness-meditation: Kurset henvender sig til personer og virksomheder, der ønsker at reducerer stress og skabe centrering, indre ro og balance gennem meditation.
  • Mindfulness bygger på evidens baserede metoder. Under meditationen falder den mentale aktivitet til ro, og der indtræder en dyb hviletilstand i kroppen.
  • Efter meditationen føler man sig afslappet og godt tilpas. Man er frisk og energisk, tænker klarere og mere kreativt og er bedre i stand til at bevare overblikket og træffe beslutninger i pressede situationer.

Jeg tilbyder kortere introduktion eller længer forløb i mindfulness tilpasset netop dine/jeres behov:

  • Individuelt forløb Gruppe
  • forløb


KONTAKT:

Ring eller skriv en mail til Pia, for uddybende spørgsmål og udarbejdelse af den rette løsning til netop din virksomhed.


Image